26th Annual Meeting of the Canada/Mexico/U.S. Trilateral Committee for Wildlife and Ecosystem Conservation and Management — 13-16 June 2022

	Monday 13 June	Tuesday 14 June	Wednesday 15 June	Thursday 16 June
TIME	Virtual	Virtual	Virtual	Virtual
12:00-1:00 pm	Welcome from CAN (MX&US) pre- recorded Plenary: Justice, Equity, Diversity and Inclusion in Conservation (open to all)	Virtual Tour - 12:00- 12:45pm: Indigenous Voices - Indigenous leadership in nature conservation in Canada (*pre-recorded)		Coffee & Conversation: U.S. State Agencies & USFWS Director – 12:00- 12:45pm (closed session)
1:00-2:00 pm (1 hour)	Welcome Remarks - 12:30–12:40 Plenary Session (10 min talk, 10 min Q&A for each): Speaker 1 - 12:40-1:00 Speaker 2 - 1:00-1:20 Speaker 3 - 1:20-1:40 Panel of Speakers and Q&A – 1:40-2pm (Total time – 1 ½ hours)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ET, ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)
2:00-2:15 pm	Break	Break	Break	Break
2:15-3:15 pm (1 hour)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ET, ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)
3:15-3:30 pm	Break	Break	Break	Break

3:30-4:30 pm (1 hour)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	Working Table Sessions (ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT)	ET & Co-chairs Session	
4:30-5:00 pm (30 min)				Working Table Session Closeouts (ET, ECWT, LEWT, MBWT, SCCCWT) (20 min)	
5:00-5:15 pm (15 min)				Closing (open to all)	

NOTE: Schedule is subject to change.